Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011

ΑΝΕΒΑΣΕ ΤΟ ΔΙΑΚΟΠΤΗ ΤΗΣ ΔΕΗ ΤΩΡΑ!

   Το μεγαλύτερο ταξίδι ξεκινάει από ένα μικρό βήμα:

   Παρακάτω ακολουθεί ένα αναλυτικό βίντεο που επεξηγεί με απλό τρόπο πώς επανασυνδέουμε το ρεύμα της ΔΕΗ. Όπως ξέρουμε η κυβέρνηση φορτώνει στους λογαριασμούς της ΔΕΗ (που ήδη έρχονται στα σπίτια μας) το τέλος ακινήτου. Το χαράτσι αυτό είναι παράνομο και αντισυνταγματικό. Δεν είμαστε υποχρεωμένοι να πληρώσουμε ένα χαράτσι που ξέρουμε από πριν οτι θα καταλήξει στις τσέπες γερμανών τραπεζιτών. Δεν έχουμε να πληρώσουμε αυτό το χαράτσι γιατί πολύ απλά μας τα έχουν πάρει όλα: δουλειά, μισθό, επιδόματα, ζωή. Οπότε, πρέπει να αντισταθούμε έμπρακτα.
    ΝΑΙ είναι δύσκολο! Θα βάλουν νομοθετικές ρυθμίσεις, θα εκβιάσουν, θα στείλουν ιδιωτικές εταιρίες να κόψουν το ρεύμα.
    ΝΑΙ μπορούμε να τα καταφέρουμε! Με συνελεύσεις στην πολυκατοικία μας. Με συνελεύσεις στη γειτονιά μας. Με συντονισμό όλων των πολιτών. Mε αυτοοργάνωση και αλληλεγγύη. Ανεβάζοντας τους διακόπτες σε όσους δεν έχουν ρεύμα. Δεν έχουμε άλλη επιλογή. Θα αγωνιζόμαστε μέχρι να ρίξουμε τη χούντα τους! Ή εμείς ή αυτοί και το σάπιο σύστημα τους.
   Ο σύλλογος μας ήδη ασχολείται με το ζήτημα της αλληλεγγύης και της οργάνωσης στις γειτονιές του Ηρακλείου. Τις επόμενες μέρες θα ενημερώσουμε αναλυτικά τα μέλη μας αλλά και την κοινωνία του Ηρακλείου για το πώς μπορούμε να αντισταθούμε έμπρακτα στο χαράτσι και να εξασφαλίσουμε το ρεύμα στο σπίτι μας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλια σας είναι πάντα ευπρόσδεκτα!