Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

Aποφάσεις Ανοικτού Διοικητικού Συμβουλίου 20/03


Χθες 20/03 πραγματοποιήθηκε ανοικτό Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Ανέργων και Επισφαλώς Εργαζομένων Ν. Ηρακλείου ενόψει της 25ης Μαρτίου. Συζητήθηκε το θέμα της συμμετοχής του Συλλόγου στις κινητοποιήσεις συλλογικοτήτων, κινημάτων και ανένταχτου κόσμου την Κυριακή 25/03.



Σε μια περίοδο που κυβέρνηση-τρόικα έχουν βαλθεί να εξοντώσουν τον ελληνικό λαό και να ξεπουλήσουν όλη την δημόσια περιουσία, ο Σύλλογος επιβάλλεται να παραστεί μαζικά και αγωνιστικά για να γίνει την Κυριακή η παρέλαση του λαού. Να διώξουμε από την παρέλαση τους επισήμους – ντόπιους υπηρέτες μιας κυβέρνησης που παρέδωσε αμαχητί την χώρα και το λαό της στις τράπεζες και στην τρόϊκα. Στην κατεύθυνση αυτή πήραμε απόφαση για πραγματοποίηση εξορμήσεων με κείμενο του Συλλόγου ώστε να καλέσουμε όλο τον κόσμο να κατέβει μαζί μας, να κάνουμε την Κυριακή μέρα διαμαρτυρίας για να διώξουμε όλους αυτούς που ευαγγελίζονται ότι θα μας σώσουν .

Τα ραντεβού για τις εξορμήσεις είναι:
Τετάρτη → 11:30 στα Λιοντάρια
Πέμπτη → 18:00 στα Λιοντάρια
Παρασκευή → 18:00 στα Λιοντάρια
Σάββατο → 12:00 έξω από το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου (Θα πραγματοποιηθεί εξόρμηση στην Λαϊκή Αγορά των Πατελών & το πάρκο Γεωργιάδη)

Για την Κυριακή το πρωί το ραντεβού μας είναι 10 π.μ. στην πλατεία Ελευθερίας (κιόσκι).

Καλούμε όλα τα μέλη του Συλλόγου να συμμετέχουν ενεργά στις εξορμήσεις και φυσικά στην κινητοποίηση της Κυριακής.

Καλούμε όλο τον Ηρακλειώτικο λαό να κατέβει εκείνη την μέρα στον δρόμο.

ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑ – ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ – ΤΡΟΪΚΑ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλια σας είναι πάντα ευπρόσδεκτα!