Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011

Το Ηράκλειο στάθηκε στο ύψος του και είπε ΟΧΙ !

Με τον καλύτερο τρόπο τίμησαν και οι Ηρακλειώτες την 28η Οκτωβρίου, όπως και πολλοί πολίτες σε άλλες μεγάλες πόλεις της Ελλάδας. Δημοσιεύουμε αυτό το μικρό ενημερωτικό σημείωμα, κόντρα στην προσπάθεια που κάνουν τα ΜΜΕ να διαστρεβλώσουν την πραγματικότητα.
 
Στην κατάθεση στεφάνων ο κόσμος αυθόρμητα γιούχαρε έντονα τους εκπροσώπους του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, ενώ μέσα από συνθήματα πήγαν προς την εξέδρα των επισήμων. Εκεί πλήθος κόσμου, μαζί και ο συλλογός μας τους προπηλάκισε, με αποτέλεσμα να φύγουν τρέχοντας από το χώρο που γινόταν η παρέλαση και να πάνε προς την περιφέρεια.

Μετά από αυτό μέλος του Συλλόγου μας πήρε το μικρόφωνο και κάλεσε τον κόσμο μετά την παρέλαση να συμμετέχει σε πορεία διαμαρτυρίας στο κέντρο της πόλης για να αντισταθούμε στη νέα κατοχή. Κατά τη διάρκεια της παρέλασης, που γινόταν μόνο παρουσία του Αρχιεπισκόπου Κρήτης και Αξιωματικών, ακούγονταν συνεχώς συνθήματα.

Μετά το τέλος της παρέλασης πραγματοποιήθηκε πορεία στο κέντρο της πόλης. Ο κόσμος χειροκροτούσε και έμπαινε στην πορεία και φώναζε με κέφι, παλμό και αγωνιστηκότητα.

"Πριν από 71 χρόνια ο λαός μας είπε όχι στην προσπάθεια κατάλυσης της ελευθερίας του λαού μας και σήμερα ο ελληνικός λαός λέει όχι στην μετατροπή της χώρας μας σε προτεκτοράτο" - Μανώλης Γλέζος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλια σας είναι πάντα ευπρόσδεκτα!