Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2011

Χριστούγεννα για παιδιά στο Ιστορικό Μουσείο Κρήτης

Χριστούγεννα για παιδιά στο Ιστορικό Μουσείο Κρήτης με τη σύμπραξη της ομάδας πολιτισμού του Συλλόγου μας

Η ομάδα πολιτισμού ενημερώνει για την εκδήλωση που θα λάβει χώρα την
Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου στις 11π.μ. στο Ιστορικό Μουσείο Κρήτης. Η εκδήλωση απευθύνεται στα παιδιά του συλλόγου μας αλλά και σε όλα τα παιδιά των ανέργων που θα δηλώσουν συμμετοχή.

ακολουθεί η ανακοίνωση του Ιστορικού Μουσείου Κρήτης:

Χριστούγεννα για παιδιά
στο Ιστορικό Μουσείο Κρήτης

Εν όψει των Χριστουγέννων, η Εταιρία Κρητικών Ιστορικών Μελετών συμπράττοντας με την Ομάδα Πολιτισμού του Συλλόγου Ανέργων και Επισφαλώς Εργαζομένων, διοργανώνει στο Ιστορικό Μουσείο Κρήτης ένα χριστουγεννιάτικο εργαστήριο κατασκευής την Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου στις 11.00 π.μ. για τα παιδιά του Συλλόγου.
Το εργαστήριο σχεδιάστηκε από το Τμήμα Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων του Μουσείου και απευθύνεται σε παιδιά δημοτικού (αλλά μπορούν να συμμετέχουν και μικρότερες ηλικίες με την παρουσία κηδεμόνα). Στα παιδιά που θα συμμετέχουν θα προσφερθούν υλικά για να δημιουργήσουν, έπειτα από καθοδήγηση, τη δική τους γιορτινή κατασκευή. Η διάρκεια του εργαστηρίου προβλέπεται στη 1,30 ώρα και προσφέρεται δωρεάν. Η δήλωση συμμετοχής είναι απαραίτητη.
       Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το εργαστήριο καθώς και για δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Τμήμα Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων του Ι. Μ. Κ. στα τηλέφωνα 2810 283219 και 288708 μεταξύ 13.00-17.00 καθημερινά. Υπεύθυνη, Φανή Καμπάνη.

Περισσότερες πληροφορίες για τα εκπαιδευτικά προγράμματα της Ε.Κ.Ι.Μ. υπάρχουν στην ιστοσελίδα του Μουσείου (www.historical-museum.gr). Τμήμα Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων Ι.Μ.Κ.


  

                                                                        

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλια σας είναι πάντα ευπρόσδεκτα!