Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011

Και ο πολιτισμός είναι ανάγκη και μάλιστα από τις πιο σημαντικές!

Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε το Σαββατοκύριακο από το ΟΜΜΑ Studio η θεατρική παράσταση "Larco Project". Οι παραστάσεις είχαν σαν στόχο την οικονομική ενίσχυση του συλλόγου μας. Ευχαριστούμε θερμά την ομάδα του ΟΜΜΑ Studio και τον Αντώνη Διαμαντή τόσο για την συνεισφορά τους στα οικονομικά του συλλόγου μας όσο και για την συνεισφορά τους στα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης. Αυτές οι κινήσεις δείχνουν αφενός οτι η αλληλεγγύη μεταξύ μας είναι εφικτή αλλά και το οτι ο "πολιτισμός για τον άνεργο και τον φτωχό" δεν είναι απαραίτητα ευτελή θεάματα που έχουν απλώς δωρεάν είσοδο αλλά και παραστάσεις που συνιστούν τροφή για σκέψη. Ακολουθεί απόσπασμα από την παράσταση.




Παρακάτω ακολουθεί η επιστολή του Ιστορικού Μουσείου Κρήτης σε αίτημα της ομάδας πολιτισμού για δωρεάν είσοδο στους άνεργους στο Μουσείο. Η ομάδα πολιτισμού δραστηριοποιείται στα πλαίσια του συλλόγου μας (επικοινωνία: manogianni.eleni@gmail.com και pigasos.straberry@windowslive.com)








Το επόμενο διάστημα η ομάδα πολιτισμού του συλλόγου μας θα έρθει σε επαφή με θεατρικές ομάδες της πόλης αλλά και κινηματογράφους με στόχο να γίνουν προβολές με δωρεάν είσοδο ή τουλάχιστον με έκπτωση για τους ανέργους.




Tέλος, να υπενθυμίσουμε την θαυμάσια πρωτοβουλία της Νέας Κινηματογραφικής Λέσχης Ηρακλείου για δωρεάν είσοδο στους άνεργους (με επίδειξη της κάρτας ανεργίας) στις προβολές που διοργανώνει κάθε Δευτέρα στον Βιντσέντζο Κορνάρο. Για το αναλυτικό πρόγραμμα και τις ώρες δείτε εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλια σας είναι πάντα ευπρόσδεκτα!